Karierni center

24 ur na dan in vse dni v letu sodelujemo,
vgrajujemo, vzdržujemo in povezujemo.
Se nam želite pridružiti?

STORITVE

Zaposlitev pri Nigradu

Postanite del bogate mariborske komunalne tradicije. Že od 1857 gradimo boljše bivanje.

Naši sodelavci so naš največji kapital in naša največja moč. Pri delu nam daje navdih predvsem skrb za infrastrukturno urejenost, varnost in temeljno udobje prebivalcev krajev in mest, v katerih s svojim prispevkom ustvarjamo boljše bivanjske pogoje. Budno spremljamo razvoj na vseh infrastrukturnih področjih, ki opredeljujejo naše osnovne dejavnosti; ob dežurnih službah, evropskih projektih, demonstraciji prehoda v krožno gospodarstvo in vzpostavljanju nastavkov za pametna mesta prihodnosti nam zagotovo ni nikoli dolgčas.

 

Nigrad ni le služba, je partnerstvo in zavezništvo na dolgi rok, v katerem lahko osebnostno in strokovno nenehno rastete in se izpopolnjujete, saj zagotavlja:

  • delo v družbi, ki sledi sinhronemu razvoju,
  • delo z vrhunskimi strokovnjaki s področja gradenj in infrastrukture,
  • dinamično, dnevno spremenljivo delovno okolje,
  • sezonsko orientirano delo, vezano na letne čase,
  • podporo pri nadaljnjem izobraževanju in usposabljanju,
  • skrb za dobro počutje in zdravje zaposlenih,
  • sofinanciranje drugega pokojninskega stebra za stabilnejšo prihodnost,
  • številne dodate ugodnosti.

 

Če dihate z nami in se vidite v znamenitem mariborskem podjetju z več kot 160-letno tradicijo razvoja in inovacij, preverite prosta delovna mesta v rubrikah redna zaposlitev ali študentsko delo. Če pa nas le »tipate«, izpolnite spodnji obrazec in v njem označite, kaj vas zanima, mi pa se vam bomo oglasili, ko bomo imeli pravo priložnost za vas.

Izpolnite obrazec in se vpišite v našo bazo.

Izberite področje dela

Vaši osebni podatki

* S pritiskom na »Pošlji podatke« soglašam z obdelavo osebnih
podatkov izključno v namene iskanja novih zaposlenih v družbi
Nigrad, d. d.

Družba Nigrad se ponaša z več kot 160 letno tradicijo in bogatimi izkušnjami na področju nizkih gradenj. V naših vrstah zaposlujemo visokostrokovni kader na področju rekonstrukcije in izgradnje cest, kanalizacije ter urejanja obcestnih površin.

Študentsko delo

Trenutno študentov ne iščemo ... To se lahko spremeni kadar koli, zato redno spremljaj obvestila na straneh našega kariernega centra. Medtem ko čakaš na svojo študentsko priložnost, se poveži z nami na Facebooku ali Instagramu in nas bolje spoznaj. ;)

Razvoj človeških virov

V Nigradu si prizadevamo za urejeno in prijazno delovno okolje, ki pozdravlja samoiniciativnost, inovativnost, vzajemno sodelovanje in timsko delo. Nigrad je kolektiv, v katerem velja »vsi za enega, eden za vse«, hitra dinamika infrastrukturnih premikov in uvajanje novih tehnoloških trendov pa skrbita, da je naša panoga podvržena naglim spremembam. Dohitevati jih zmoremo le z rednim pridobivanjem novih spretnosti, znanj in kompetenc. Kontinuiranega razvoja človeških virov se zato lotevamo organizirano in vestno, saj se dobro zavedamo, da smo skupaj močnejši. Naš strokovni team v kadrovskem menedžmentu sledi viziji razvoja produktov in storitev, ki so zmeraj oblikovane po merilih aktualnih pričakovanj sodobnih potreb življenja v mestu, čemur sproti prilagajamo sistem razvoja človeških virov.

Korporativno upravljanje človeških virov

Ciljna naravnanost naše družbe je strukturirana in opazna na vseh ravneh poslovodenja in izvajanja storitev. Naši cilji so jasno artikulirani, skozi sistem razvoja človeških virov pa jim podrejamo svoje kadrovske potrebe, usmeritve, posodobitve in zaposlitve.

Kompetentni strokovnjaki

Prav vsi naši zaposleni so kompetentni strokovnjaki, za katere ni pomembno kaj, temveč – kako. Naša temeljna vodila so znanje, predanost, tradicija kakovosti in bogate izkušnje.

Priložnosti za usposabljanje in izobraževanje

Smo družba, ki zaposlenim omogoča, da se na svojem delovnem mestu razvijajo in izobražujejo do stopnje, ki jo želijo ali potrebujejo. S tem lahko nenehno izboljšujejo in posodabljajo svoja znanja in kompetence, s čimer krepijo tudi svojo lastno konkurenčnost.

Prizadevamo si za ohranitev kadrov

Smo podjetje z izjemno nizko stopnjo gospodarske fluktuacije, ki da veliko na dobro počutje svojih zaposlenih. Svoje kadre aktivno usposabljamo za različna dela, ustrezno skrbimo za prenos znanj s starejših generacij na mlajše, našim zaposlenim pa so na voljo tudi različne ugodnosti, kot so lastne turistične kapacitete, brezplačna preventivna cepljenja itn. Na vseh področjih si zelo prizadevamo, da naši zaposleni ostanejo – naši zaposleni.

Pogosta vprašanja in odgovori

Kako se zaposlim v Nigradu?

V Nigradu se lahko zaposlite na več načinov – lahko nam ponudbo  oz. predlog pošljete kar sami na info@nigrad.si, lahko se ustrezno prijavite na razpisana delovna mesta, lahko pa se vpišete v našo bazo kariernega centra in vas pokličemo mi, ko bomo imeli pravo delovno priložnost za vas.

Kakšen kader potrebuje Nigrad?

Nigrad je področno zelo razvejan in temu ustrezno iščemo tudi različne kadrovske profile naslednjih strok: gradbena stroka (asfalterji, gradbeni delavci, barvarji itn.), komunalna stroka (komunalni delavci, biologi, laboranti, komunalni inženirji itd.), prometna stroka (vozniki C, vozniki C + E, prometni inženirji), elektro stroka (elektrikarji, elektroinženirji), podporne službe (administrativni sodelavci na finančno-računovodskem področju, v informatiki, komerciali ter na kadrovskem in upravno-tehničnem področju).

Kakšno obliko zaposlitve lahko pričakujem?

Zaposlujemo predvsem za nedoločen čas, le v primeru, ko gre za začasno povečan obseg dela, zaposlujemo za določen čas.

Kakšen je delovni čas v Nigradu?

Pretežno je enoizmenski od 7. do 15. ure, organizirane pa imamo tudi dežurne službe, ki nastopijo v primeru izrednih razmer izven rednega delovnega časa.

Ali se dela v Nigradu tudi čez vikend?

V Nigradu med vikendi navadno ne delamo, so pa seveda tudi izjeme, ko gre za izredne projekte na gradbiščih ali razmere, ki terjajo prisotnost dežurnih služb.

Ali Nigrad redno izplačuje plače?

Da. Brez izjeme. Z izplačilom plač ne zamujamo.

Ali imate v Nigradu kolektivni dopust?

Letnega kolektivnega dopusta zaradi vrste dejavnosti nimamo, imamo pa kolektivni dopust v času božično-novoletnih praznikov.

Ali imate v družbi organizirano malico?

Ne. Malico izplačujemo v najvišji postavki, naši zaposleni pa se lahko prehranjujejo tudi v restavraciji Nigra, ki je v pritličju naše poslovne stavbe na Zagrebški 30 v Mariboru.

Katera kolektivna pogodba je zavezujoča za Nigrad?

Kolektivna pogodba za komunalne dejavnosti.

Ali izplačujete nadure?

Zakonsko dovoljene nadure izplačujemo redno.

Karierni sejem MojeDelo.com 2019

Obveščamo vas, da se bo družba Nigrad, d. d., predstavila na Kariernem sejmu portala MojeDelo.com, ki bo v četrtek, 23. maja 2019, med 10. in 18. uro v Hotelu City Maribor.

Če iščete službo v komunali, obstaja velika verjetnost, da boste sodelovali z nami, saj smo en največjih regionalnih zaposlovalcev na komunalnem in infrastrukturnem področju, zato izkoristite priložnost, obiščite naš razstavni prostor na Kariernem sejmu v Maribor in naredite nov korak v svoji karieri. Karierni sejem je odlična priložnost, da poiščete prvo ali novo zaposlitev, preverite svojo vrednost na trgu delovne sile ali pa se zgolj informirate, posvetujete oz. izboljšate svoj pristop.

Več informacij o dogodku najdete tukaj.

INFORMACIJE

Če nas želite v zvezi z zaposlitvami v naši družbi kar koli vprašati, nas pokličite ob delovnikih med 7.00 in 11.00 ter med 11.30 in 15.00 na številko 02 45 00 300 ali nam pošljite e-pošto na naslov zaposlitev@nigrad.si.

02 45 00 300

zaposlitev@nigrad.si

 

E-NOVICE

Prijavite se k prijemanju naših novic in bodite
obveščeni o vseh aktualnih zadevah.